منظور از پلمپ چیست

منظور از پلمپ چیست مصداق این مورد است که گاهی در برخی مکان ها تخلفاتی شکل می گیرد که طی بازدید ها و یا گزارشاتی که به مراجع قضایی ارسال می شود منجر به حکم پلمپ آن مکان می شود منظور از پلمپ این است که مکان مورد نظر کاملا مهروموم می شود و تا زمانی که حکم مربوط به فک صادر نشود کسی حق استفاده از این مکان را نخواهند داشت در صورتی که افراد به صورت غیر قانونی از مکان های پلمپ شده استفاده کنند با مجازات های سختی از طرف مراجع قانونی مواجه خواهند شد در این مقاله در مورد پلمپ و شرایط و قوانین آن مطالبی را بیان می کنیم.

 

دلایل پلمپ واحدهای صنفی کدام است؟

منظور از پلمپ چیست در واقع زمانی که اصناف مختلف تخلفاتی را مرتکب میشوند و گزارش این تخلفات به مراجع قانونی داده می شود ممکن است که محل مورد نظر پلمپ شود از جمله دلایلی که ممکن است واحدهای صنفی پلمپ شوند می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • گاهی اوقات ممکن است که واحد های صنفی قوانین و مقررات تعیین شده توسط مراجع را ذیصلاح را رعایت نکند. در چنین حالتی معمولا حکم مربوط به پلمپ واحد صنفی صادر می شود.
  • اگر صاحبان واحد های صنفی نسبت به پرداخت حق عضویت خود در اتحادیه های مربوطه امتناع کنند، ممکن است که واحد صنفی مورد نظر پلمپ شود.
  • اگر واحد صنفی دارای پروانه کسب، بی دلیل به مدت طولانی ای تعطیل باشد و یا اینکه بیشتر از ۱۵ روز با دلیل های موجه هم تعطیل باشد، در ای حالت ممکن است که به افراد مختلفی آسیب برسد. در چنین مواقعی ممکن است که حکم مربوط به پلمپ واحد صنفی صادر شود.
  • علاوه بر مواردی که اشاره کردیم؛ اگر صاحبان اصناف فعالیتی متفاوت با فعالیتی که پروانه آن را دریافت کرده اند انجام بدهند نیز ممکن است که واحد صنفی پلمپ شود.

 

بیشتر بدانید: پلمپ دفاتر حسابداری چیست

 

 

اعتراض به پلمپ واحدهای صنفی چگونه انجام می شود؟

منظور از پلمپ چیستمنظور از پلمپ چیست با توجه به مطالبی که اشاره کردیم؛ زمانی که اصناف مختلف تخلفاتی را مرتکب شوند، ممکن است که حکم مربوط به پلمپ برای این اصناف صادر شود. که در این حالت افراد می توانند اعتراض خود را نسبت به رای بدوی اعتراض خود را اعلام کنند و پرونده را برای تجدید نظر ارسال کنند. برای اعتراض به پلمپ واحد های صنفی و تقاضای فک آن افراد باید مدارکی از جمله مدارک فردی، گواهی های مربوط به عدم سو پیشینه، گواهی مالیات مستقیم، گواهی صلاحیت بهداشت و … را همراه با دادخواست مربوط به اعتراض خود را به ارجاع ذیصلاح ارجاع بدهند. در چنین حالتی پرونده در کمیسیون های تجدید نظر مورد بررسی قرار می گیرد و ممکن است که حکم مربوط به فک پلمپ صادر شود. بر اساس تخلفاتی که اصناف ممکن است انجام بدهند ممکن است که حکم پلمپ برای یک هفته تا ۶ ماه صادر شود.

 

 

اقدامات لازم برای فک پلمپ کدام است؟

برای فک پلمپ از جمله اقداماتی که شخص متضرر باید انجام دهد عبارتند از:

  • مراجعه به اتحادیه ذیربط و تشکیل پرونده و ارائه مدارک فردی و مکانی
  • ارائه گواهی ماده 186 قانون مالیات های مستقیم
  • ارائه گواهی عدم سوء پیشینه و صلاحیت نظامی برای صنوف مشمول
  • گواهی صلاحیت بهداشت محیط و کارت سلامت بهداشت فردی برای صنوف مشمول

لازم به ذکر است که برای جلوگیری از پلمپ و یا رفع پلمپ واحدهای صنفی مشروط بر ارئه مدارک فوق برای اتحادیه ذیربط و ارسال تقاضای اتحادیه مذکور ( رفع پلمپ یا جلوگیری از پلمپ ) به اتاق اصناف خواهد بود.

 

 

فک پلمپ خودسرانه در قانون چه مجازاتی دارد؟

منظور از پلمپ چیستگاهی ممکن است افراد صنفی به صورت خودسرانه اقدام به فک پلمپ کنند خوب است بدانید فک پلمپ بدون اجازه قانونی برای مرتکب شونده مجازات حبس از سه ماه تا دو سال را به دنبال دارد قانون مجازات اسلامی در ماده 543 این اقدام خود سرانه را جرم انگاری کرده است و برای  آن مجازات تعیین نموده بنابراین اگر یک واحد صنفی توسط مراجع قانونی و قضایی پلمپ شد هرگز خودسرانه دست به فک پلمپ نزنید.

 

 

برای دریافت مشاوره مالی حسابداری ، حسابرسی ،مالیاتی  و نیز برای خرید نرم افزار سپیدار برای انجام امور حسابداری خود با متخصصین و مشاورین با تجربه شرکت چرتکه پلاس تماس بگیرید.

09900300025

09900300026