نرم افزار حسابداری برای کامپیوتر یکی از مهمترین اقداماتی است که امروزه هنگام راه اندازی کسب و کار باید در نظر داشته باشیم با توجه به اینکه برای انتخاب و خرید نرم افزار حسابداری خوب نیاز به در نظر گرفتن موارد مختلف و مقایسه برندهای متفاوت است باید برای پیش برد اهداف مالی شرکت ها مدیران یکی از مهمترین و کاربردی ترین نرم افزارها را انتخاب نمایند زیرا با توسعه و نغییر مدل کسب و کارها نیاز به ثبت دیجیتال اطلاعات بیش از پیش افزایش یافته است در حال حاضر انواع نرم افزارهای حسابداری امکان ثبت اطلاعات زیاد را به صورت دقیق و با کمترین میزان خطا فراهم کرده اند با استفاده از نرم افزار حسابداری می توانید در وقت صرفه جویی نموده و باعث افزایش بهره وری بهبود کارایی و سازماندهی اسناد شویم اگر قصد خرید برنامه حسابداری انلاین و یا مبتنی بر دسکتاپ را دارید در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
بهترین نرم افزار حسابداری چه کاربردی دارد؟
نرم افزار حسابداری برای کامپیوتر نرم افزاری است که توسط کامپیوتر تراکنش های مالی کسب و کار را ثبت و گزارش می کند البته لازم به ذکر است که کسب و کارهای مختلف با توجه به نیازهای خود سیستم های مختلفی را انتخاب می کنند در حال حاضر انواع نرم افزارهای حسابداری برای هر کسب و کاری باشد امکان ثبت اطلاعات زیاد را به صورت دقیق و با کمترین میزان خطا فراهم می کند کاربرد بهترین نرم افزار حسابداری شامل موارد زیر می باشد.
- تمام ثبتهای حسابداری خود را در مدت زمانی کوتاه و با سرعت و دقت بالا انجام دهید.
- همچنین نرم افزار مالی خود را با دیگر پلتفرمها، مانند سایت فروشگاهی یا سایت شرکتی خود ادغام کنید.
- استفاده از نرم افزار حسابداری باعث صرفه جویی در وقت، افزایش بهرهوری، بهبود کارایی و سازماندهی اسناد میشود.
- امکان استفاده از نرم افزار حسابداری برای چندین کاربر از جمله حسابدار یا مدیر مالی وجود دارد.
- نرم افزار حسابداری امکان مشاهده و شفافیت دادههای مالی را فراهم میکند. بنابراین اگر میخواهید بدانید که کسب و کار شما از نظر مالی چه شرایطی دارد، فقط باید از نرم افزار خود یک گزارش یا یکی از انواع صورت های مالی را تهیه کنید.
انواع نرم افزار حسابداری کدامند؟
نرم افزار حسابداری برای کامپیوتر به عنوان یک نرم افزار حسابداری جامع شناخته می شود زیرا این نرم افزار ها با عنوان سیستم های حسابداری شناخته می شوند که در هر شرکت و سازمانی با ترکیب چند مورد از این نرم افزارهای حسابداری در غالب یک نرم افزار حسابداری جامع می تواند تمام نیازهای خود را برطرف سازد بخشی از این تقسیم بندی های نرم افزاری شامل
- نرم افزار حسابداری عمومی: که امکانات پای و اساسی برای حسابداری یک کسب و کار می باشند مثل معاملات و خرید فروش ها، بهای تمام شده، مدیریت خزانه داری.
- نرم افزارهای اختصاصی: که مورد استفاده در شرمت های خاص می باشند و به صورت شخصی سازی شده برای هر مجموعه تولید می شوند مثل نرم افزار بودجه و اعتبارات.
- نرم افزار سازمانی و دولتی بیمه و مالیات: که توسط سازمان ها و موسسات دولتی منتشر شده و در اختیار شرکت ها قرار می گیرد مثل نرم افزار بیمه تامین اجتماعی.
- نرم افزارهای تخصصی شرکت ها: که هرکدام نیاز یک کسب و کار تخصصی را برطرف می سازند مثل نرم افزار حسابداری شرکتی یا پیمانکاری و غیره.
مطالعه مفید: استهلاک در حسابداری
امکانات نرم افزار حسابداری خوب چیست؟
برای آنکه یک نرم افزار حسابداری پرکاربرد و کارآمد باشد باید امکانات و قابلیت های متعدد داشته باشد در اکثر نرم افزارهای حسابداری امکان ثبت حسابداری دریافتی و پرداختی و همچنین گزارش دهی وجود دارد اما این تمام چیزی نیست که برای حسابداری اصولی به آن نیاز داریم هنگام خرید نرم افزار حسابداری به موارد دیگری نیز باید توجه داشته باشیم از جمله این امکانات شامل:
- داشبورد نرم افزار:فضایی است که به محض ورود شما به نرم افزار با آن رو به رو می شوید و اطلاعات کلی در اختیار شما قرار می گیرد.
- صدور فاکتورهای تکراری به صورت خودکار: که به صورت خودکار برخی از فاکتورهایی که در فواصل زمانی مشخص صادر می شوند را به صورت خودکار تهیه می نماید.
- یادآوری پرداخت خودکار: که پرداخت های آتی و سر رسید گذشته را به مشتریان یادآوری می کند.
- صورت مقایرت بانکی: یکی از مهمترین و شاید اصلیترین قابلیتهای بهترین نرم افزار حسابداری این است که شما را ازصورت مغایرتهای بانکی مطلع کند. به کمک این قابلیت، ساعتها در زمان شما صرفه جویی میشود؛ زیرا نرم افزار به صورت خودکار عدم تطابق بین تراکنشهای بانکی و صورتهای ثبت شده در نرم افزار را شناسایی کرده و در اختیار شما قرار میدهد.
- ارائه انواع گزارش های مالی:که امکان استخراج انواع گزارش های مالی توسط نرم افزار منتخب شما به صورت سفارشی در اختیار شما قرار می گیرد.
- قابلیت ادغام نرم افزار حسابداری با دیگر نرم افزارها:که برقراری ارتباط با سایر نرم افزارهای مالی و تجاری کار شما را ساده تر نموده و در زمان صرفه جویی می کند و دیگر نیازی به انتقال اطلاعات از یک سیستم یا نرم افزار به فضای دیگر نیست.
- مدیریت موجودی:از جمله امکاناتی است که به صورت پیش فرض در سیستم حسابداری وجود ندارد و از طریق ادغام با دیگر نرم افزار حسابداری در دسترس قرار می گیرد مثل پخش مویرگی.
امکانات نرم افزار حسابداری سپیدار چیست؟
نرم افزار حسابداری سپیدار با توجه به ویژگی های کارآمد خود دارای امکاناتی می باشد که کار را برای کاربران آسان می نماید از جمله این امکانات عبارتند از:
- امکان استفاده از سپیدار بدون موس
- میزکار و اجرای هر فرم پرکاربرد زمان ورود به سیستم
- امکان پیوست انواع اسناد برای هر فرم
- امکان وارد کردن اطلاعات تکمیلی و ساخت گزارش پویای دلخواه از آن ها
- کاربرد اطلاعات تکمیلی و ساخت گزارش
- علامت ذره بین برای جست و جو در داخل هر فرم
- ثبت یادداشت برای هر فرم
برای انجام امور مالی و حسابداری و نیز حسابرسی و همچنین برای خرید نرم افزار سپیدار با مشاورین و متخصصان حسابداری شرکت چرتکه پلاس تماس بگیرید.
ثبت ديدگاه