شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری جز جدا نشدنی ارزیابی عملکرد یک شرکت حسابداری می باشد، و راهنمایی است برای عمل به آنچه هست و به آنچه که باید باشد.
ظهور ارزیابی عملکرد در عرصه خدمات حسابداری زمینه تعادلی را برای انجام هرچه بهتره امور مالی فراهم می کند، استقرار نظام ارزیابی عملکرد شرکت های حسابداری باعث میشود تا همه فرایند های مالی به بهترین شکل ممکن انجام گیرد.
شاخص هایی برای ارزیابی عملکرد شرکت های حسابداری وجود داردکه به دو دسته شاخص های عمومی و تخصصی تقسیم میشود.
شاخص ارزیابی به چه معناست؟
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری یکی از مسائل مهم در مدیریت یک شرکت حسابداری می باشد تعداد زیاد حساب ها و پیچیدگی آنها از یک سو و قوانین و بخش نامه های مالی برای شرکت ها از سوی دیگر ، اهمیت عملکرد بخش حسابداری را آشکار می نماید.
هر مجموعه اقتصادی و حسابداری برای عنوان شغلی خود مقرراتی جهت انجام وظایف دارد بررسی نحوه انجام کار یک حسابدار در یک زمان مشخص و مقایسه آن با استانداردهای یک شرکت شاخص ارزیابی نامیده میشود.
هدف از ارزیابی یک شرکت حسابداری بررسی میزان توانمندی ها و یافتن نواقص جهت ارتقاء سطح دانش و عملکرد آن شرکت می باشد.
چرا ارزیابی شرکت حسابداری اهمیت دارد؟
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری دارای اهمیت بسیار زیادی می باشد زیرا حسابداری مهمترین بخش یک شرکت اقتصادی است؛ چون کنترل همه بخشها هدف نهایی مجموعه را برنامهریزی میکند.
هدف اصلی هر کسب و کاری کسب درآمد و سود بیشتر است، بخش حسابداری مرکز اصلی مدیریت هزینهها برای کسب سود بیشتر و ارائه نظرات برای درآمد بالاتر است.
حال که با اهمیت ارزیابی یک شرکت حسابداری آشنا شدید میتوانید حساسیت مدیران را در انتخاب حسابداران حرفه ای درک نمایید یک مدیر برای انجام بخش های اصلی فعالیت شرکت خود نیاز به توانمندی ها و مهارت های حسابدار خود دارد.
اطمینان به مهارت های حرفه ای یک حسابدار با ارزیابی عملکرد آن صورت می گیرد از این رو ارزیابی یک شرکت حسابداری دارای اهمیت می باشد و همچنین مجموعه اقتصادی و مالی در شرکت ها زیر ذره بین سازمان مالیاتی قرار می گیرد .
با توجه به اهمیت شاخص ارزیابی شرکت های حسابداری لازم است برای مدیریت و حسابرسی امور مالی خود به یک شرکت حسابداری معتبر مراجعه نمایید، و از خدمات حسابرسی این شرکت استفاده کنید.
شرکت چرتکه پلاس با داشتن گروهی از مشاوران متخصص و کار آزموده و با کسب بالاترین رتبه در ارزیابی عملکرد خود شما را در این امر کمک مینماید.همین حالا میتوانید برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید:
معیارهای ارزیابی عملکرد حسابداران
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری ارتباط مستقیمی با عملکرد حسابداران آن شرکت دارد مهمترین معیارها برای ارزیابی عملکرد حسابداران عبارت است از:
- صحت گزارشات و صورت های مالی
- نظم و ترتیب
- مدیریت زمان
- دقت و تمرکز
- دانش حسابداری و مالیاتی
- مهارت حل مسئله
- آشنایی با فعالیت اقتصادی مجموعه
- علاقه به یادگیری
- مهارت های ارتباطی
ویژگی های تخصصی یک حسابدار موفق
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری یکی از مواردی را مد نظر قرار میدهند نحوه عملکرد دقیق یک حسابدار می باشد که باید ویژگی های منحصر به فرد خود را دارا باشد.
حسابداران به طور گسترده در یک حوزه خاص از جمله مالیات ، حسابرسی ، مشاوره مدیریت و مالی در سازمان ها و شرکت های مختلف مشغول به کار هستند. با این حال ، فعالیت های روزمره یک حسابدار موفق ممکن است شامل موارد زیر باشد :
- تهیه حساب ها و بازپرداخت های مالیاتی
- پیش بینی مالی و تحلیل ریسک
- حسابرسی اطلاعات مالی
- کنترل درآمد و هزینه مشتریان و یا شرکت شما
- مدیریت حقوق و دستمزد شرکت
- رسیدگی به موارد ورشکستگی
- مصاحبه با مشتریان
- ایجاد و ارائه گزارش، طرح های تجاری ، بودجه و صورتهای مالی
پیشنهاد مطالعه آزاد: راحت ترین نرم افزار حسابداری
اهمیت بررسی شاخص های ارزیابی حسابداری
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری انواع مختلفی دارند، و در طبقه بندی گوناگونی قرار میگیرند هر کدام از شاخص ها وضعیت عملکرد حسابداری را از جنبه خاصی نشان میدهد.
بنابراین لازم است مدیران در تحلیل ارزیابی حسابداری به کارکرد هر یک از شاخص ها توجه کافی داشته باشند شناخت انواع ارزیابی حسابداری ما را از نگاه تک بعدی خارج می کند و باعث می شود بر اساس عاملی که قرار است مورد ارزیابی قرار بگیرد شاخص مناسب را انتخاب کنیم.
انواع شاخص های ارزیابی حسابداری
شاخص های ارزیابی شرکت حسابداری با توجه به عینی بودن یا مفهومی بودن روش سنجش عوامل به دو شاخص مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می کند.
و همچنین بر اساس معیار بهره وری به 2شاخص کارایی و اسر بخشی تقسیم میشود علاوه بر این تقسیم بندی دارای شاخص های
کمی،کیفی،پیشرو،تاخیری می باشد.
آشنایی با ابزارهای رایج حسابداری
مدیران هر کسب و کار از حسابداران خود انتظار دارند با استفاده از ابزارهای حسابداری رایج و ارزان قیمت گزارشات حسابرسی خود را تهیه نموده و با زبان ساده تجزیه و تحلیل نمایند ازجمله این ابزارها میتوان به نرم افزارهای حسابداری مناسب نوع فعالیت مجموعه اشاره نمود،که توسط شاخص های ارزیابی شرکت های حسابداری مورد توجه قرار می گیرد.
این ابزارها شامل:
بروز بودن
انجام به موقع وظایف مالیاتی
صبرو حوصله
خلاقیت
مهارت های فنی و تکنیکی
سخن پایانی
در این مقاله سعی نمودیم در بررسی شاخص های ارزیابی شرکت های حسابداری شما را با ویژگی های یک ارزیابی دقیق و کامل آشنا نماییم،تا با بررسی این شاخص ها کاربردی ترین ، ساده ترین، و کم هزینه ترین روش های ارزیابی را انتخاب نمایید.
ثبت ديدگاه