مجوعه نظارت و بررسی هایی که شامل رسیدگی به اسناد، مدارک و اطلاعات مالی یک کسب و کار، شرکت یا واحد تجاری است، حسابرسی گفته می شود که در نهایت، تمام این رسیدگی ها منجر به گزارش های مالی می شود که حسابرس آن را تهیه می کند و حسابرس در آن نظر و پیشنهاد خود را در رابطه با روش های بکار گرفته شده حسابداری و درستی صورت های مالی آن کسب و کار و شرکت یا واحد تولیدی اعلام می کند. پس حسابرس باید برای انجام این کار، اسناد حسابداری و داده های مالی و همین طور سیستم کنترل داخلی آن موسسه یا کسب و کار را مورد بررسی قرار دهد و موجودیت و مالکیت دارایی ها و بدهی های آن مجموعه را به ثبات برساند که می توان گفت یکی از اهداف حسابرسی می باشد.

حسابرس باید حسابرسی را بر اساس قوانین و استانداردهای حسابداری انجام دهد؛ استانداردهای حسابرسی شامل اصول اساسی و روش های دقیق حسابرسی همراه با راهنمایی های لازم به صورت توضیحی و سایر مطالب از جمله پیوست ها می باشد. در مجموعه خدمات مالی حسابداری پچرتکه پلاس، گروهی از فارغ التحصیلان برجسته کشور با بیش از 15 سال سابقه مفید در شرکت های معتبر گرد هم آمدند تا با بهره گیری از دانش و تجربه خود به شرکت ها و مؤسسات مختلف از قبیل شرکت های تجاری، کارگاه های صنعتی و تولیدی، شرکت های خدماتی، مؤسسات آموزشی و استارتاپ ها خدمات مالی ارائه نمایند.

شرکت حسابرسی

اهمیت اهداف حسابرسی

یک حسابرس وقتی اطلاعات مالی یک شرکت را بررسی می کند، هدفش که یکی از اهداف حسابرسی می باشد این است که یک برنامه به منظور امور حسابرسی تهیه کند و جهت ایجاد هماهنگی در انجام امور حسابرسی و همینطور هدف دیگر آن، اطمینان و اعتماد از انجام کلیه امور و عملیات حسابرسی می باشد. در اینجا سعی می کنیم بخشی از اهداف حسابرسی را بیان کنیم. اهداف گزارش حسابرسی نیز یکی از اهداف حسابرسی می باشد که در ادامه به آن اشاره می کنیم:

  • تنظیم گزارش حسابرسی برای برای بررسی و طرح در مجتمع عمومی شرکت ها و موسسات و یا هیات مدیره
  • تهیه گزارش جهت بازرسی قانونی
  • تهیه گزارش حسابرس ویژه در زمان های مورد درخواست مدیران موسسات و شرکت ها و نیز اشخاص ثالث و مراجع ذیصلاح
  • تنظیم گزارش حسابرسی در مورد درآمد مشمول مالیات اشخاص و استانداردهای حسابرسی و مقررات و الزامات قانونی مالیاتی
  • تنظیم گزارش حسابرسی دارای نظر حسابرس در ارتباط با قضاوت در زمینه اختلاف بین دو یا چند نفر به عنوان کارشناس رسمی دادگستری به منظور استفاده در محاکم قضایی

حسابرسی مالی

نکات اهمیت حسابرسی

این نکته که حسابرسان برای جمع آوری و بررسی شواهد لازم، اهداف حسابرسی مشخصی را  دنبال می کنند، بسیار حائز اهمیت می باشد و در این قسمت به این اهداف حسابرسی می پردازیم:

  • کامل بودن: در حسابرسی کامل بودن به معنی بررسی این موضوع می باشد که تمامی اطلاعات مالی و معاملات به صورت کامل و دقیق ثبت شده باشند.
  • اعتبار: یکی از اهداف حسابرسی، اعتبار می باشد که به این معنی است که بررسی می کند که مانده حساب ها در اثر مبالغ جعلی بیش از حد واقعی گزارش نشده باشد.
  • صحت محاسبات: که از اصلی ترین اهداف حسابرسی می باشد و به این دلیل که بررسی می شود که جمع بندی حساب ها و معاملات به طور صحیح صورت گرفته شود.
  • مالکیت و تعهدات: در اهداف حسابرسی، مالکیت و تعهد یعنی بررسی این کار که کلیه دارایی ها و اموال متعلق به شرکت یا سازمان می باشند و تعهدات شرکت نیز در بدهی های منعکس شده در صورت های مال ، ارائه شده است .
  • ارزشیابی: ارزشیابی به این معنا است که روش های حسابداری معین شده از طرف شرکت، به طور صحیح انجام می شوند و در نتیجه مانده حساب ها نیز به طور کامل و دقیق در صورت های مالی منعکس شده است.

شماره تماس: 09900300026 – 09900300025